Співробітник видання "Настоящее время", журналіст Ренат Давлетгильдеев розкрив факт про домагання з боку депутата Держдуми, лідера ЛДПР Володимира Жириновського. Про це він написав у Facebook.

"Я ніколи не приховував історію про те, як після фіналу конкурсу "Міс Росія", який проводив Рустам Таріко в Гостинному дворі, мене за руки намагалися вивезти з будівлі помічники Жириновського і відвезти з ним до корпоративної сауни ЛДПР, а сам він, поки давав невелике інтерв'ю, лапав за жопу так, що руки тряслися з диктофоном", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, він додав: "Так, я був зовсім юний, коліна ходили ходором від однієї думки про те, що перед тобою депутат, міністр і так далі, здавалося, що я зобов'язаний дивитися їм у рот".

Стаття Давлетгильдеева "Лід, діаманти і шанувальники краси" з конкурсу вийшла у виданні "Газета.ру" в грудні 2006 року.

Раніше продюсер "Дождь" Дарина Жук, ведуча RTVI Катерина Котрикадзе і журналістка "Російської служби Бі-бі-сі" Фаріда Рустамова відкрито розповіли про домагання з боку депутата Леоніда Слуцького. Він заперечував свою провину і погрожував подати до суду за наклеп.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

21 березня думська комісія з етики не знайшла порушень у поведінці Слуцького, а журналісток звинуватили в синхронізації звинувачень перед виборами президента. Після цього понад 20 великих російських ЗМІ оголосили бойкот Держдумі, відкликаючи кореспондентів або відмовившись висвітлювати її діяльність. У відповідь на це спікер Держдуми В'ячеслав Володін позбавив акредитації видання, які підтримали бойкот.

Нагадаємо, в Мережі з'явилася нова історія про домагання депутата Держдуми. Про це написала журналіст "Радіо свобода" Дарина Комарова в Facebook.

За її словами, розповідає вона це на захист колег телеканалу "Дождь", які не посоромилися оприлюднити правду про домагання деяких представників чоловічої статі з Держдуми.

"У 2012 році я брала інтерв'ю у депутата Держдуми Станіслава Говорухіна. Зустріч проходила в ресторані Ехрем Хуща. Говорухін в процесі інтерв'ю дозволив собі запропонувати мені провести з ним ніч за можливість у подальшому знятися в його кінопроекті, просив зняти колготки і ходити біля нього", - йдеться в повідомленні.

Дивіться сюжет про політика

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", Савченко звалила до купи інтимні фантазії, Героя України, армію і СБУ.