Стало відомо, що у нардепа Надії Савченко є і завжди були авторитетні покровителі у владі, які займалися її проблемами. Про це стало відомо завдяки заяві колишнього заступника голови СБУ Віктора Ягуна.

"Починаючи з військового училища, у неї були проблеми, а потім хтось дзвонив з Адміністрації президента, і ці проблеми зникали", - заявив Ягунов в ефірі одного з українських телеканалів.

Колишній заступник голови СБУ Віктор Ягунов повідомив, що у Надії Савченко є і завжди були могутні покровителі, які вирішували всі її проблеми. А проблем було чимало від навчання до служби в гарячих точках - на кожній позиції по службі є що згадати про важкий характер Надії.

Колишній високопоставлений чиновник СБУ уточнив, що ці "покровителі" начебто були у Савченка ще в часи президентства Леоніда Кучми. Також, за словами Ягуна, є відео, які показують, що вона брала участь в організаціях, дуже близьких до Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) (у свій час цю партію очолював Віктор Медведчук).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Її постійно хтось кудись вів. Вона і під час Майдану незрозуміло яким чином здійснювалася не на тій стороні, і намагалася "миру - мир" там шукати. Така ж ситуація була і в "Айдаре". Я вже не кажу про її військову службу в Іраку. Там так само були проблеми", - заявив Віктор Ягунов.

Сестра Надії Савченко Віра в ефірі "Право на владу" заперечила, що у нардепа були будь-які покровителі.

"Єдиний, до кого вона зверталася до адміністрації, був міністр оборони Анатолій Гриценко, з проханням дозволити їй, як жінці, літати. І він дозволив", - розповіла вона.

Як повідомляв портал "Знай.uа" народний депутат Надія Савченко не заперечує, що хотіла налякати владу, але заявляє, що свідчення офіцерів Збройних Сил України проти неї не правдиві. Про це вона заявила на засіданні регламентного комітету парламенту. Савченко заявила, що не збиралася влаштовувати державний переворот, а просто хотіла налякати представників влади. Савченко також підтвердила, що їздила на тимчасово непідконтрольну територію Донбасу.

"Я хотіла налякати вас. Я хотіла сколихнути Україну і показати щось, що ви колись планували - можуть планувати і проти вас", - сказала вона.