Редиска

У редисці міститься велика кількість вітаміну В, аскорбінової кислоти, калію і фосфору, калію, натрію і заліза. Вона знижує рівень холестерину в крові і сприяє виведенню токсинів, завдяки наявності рослинної клітковини. Радує той факт, що при регулярному вживанні редис поліпшується колір обличчя і додає бадьорості.

Щавель

У щавлю маса хороших властивостей: він корисний гостроти зору, кровоносної системи, допомагає боротися зі стресами і безсонням. У його листі міститься йод, фосфор, мідь, залізо, цинк, фтор, різні комплекси вітамінів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спаржа

Якщо ти ще не звикла їсти спаржу як гарнір, радимо тобі спробувати. У ній багато вітаміну С, каротину, заліза, антиоксидантів, клітковини і фолієвої кислоти.

Капуста

Капусточка покращує метаболізм, допомагає знизити рівень холестерину і регулювати роботу серцево-судинної системи.

Часник

Додай в звичні страви молодий часник, який тільки починає з'являється в травні. Вкрай корисний продукт із властивостями натурального антибіотика.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що під час дієти гостро відчувається нестача вітамінів. Це впливає і на зовнішній вигляд, і на самопочуття. Гарний настрій без зривів дасть більше результатів людям, котрі худнуть. При авітамінозі зриви неминучі, так як організм вимагає вітамін весь час. То які все-таки вітаміни потрібні жінкам, що сидять на дієті? Список просто величезний, але давайте розглянемо найважливіші.

Вітамін А відповідає за гостроту зору, красу шкіри і еластичність м'язів. При схудненні м'язова маса може витрачатися швидко, викликаючи слабкість і тремтіння в кінцівках. Завдання худіючих - розумно наростити м'язову масу. Хороша м'язова маса дає нам можливість освоювати нові види вправ і отримувати задоволення від швидких рухів, занять спортом.

Вітамін Е найкраще підтримує ендокринну систему. Він допомагає уповільнити процеси старіння, а також охороняє наше волосся від випадіння.

Вітамін С створює оптимальні пропорції холестерину високої і низької щільності. Це особливо важливо для тих, хто сидить на білковій дієті. Це дозволяє уникнути атеросклеротичних відкладень на стінках судин.