Претендент на пост президента США від республіканців Джеб Буш зізнався в тому, що вживав марихуану. Про це повідомляє The Hill.

"Так, 40 років тому я курив марихуану, і я визнаю це. Упевнений, що я не один такий, але мало кому приємно робити такі признання перед аудиторією в 25 мільйонів чоловік. Мамі мої слова точно не сподобаються", - заявив 62-річний Буш під час дебатів у Каліфорнії.

Пізніше Буш лаконічно вибачився перед матір'ю в акаунті в Twitter.

"Пробач, мамо", - написав він.

Читайте також: Я знайду з Путіним спільну мову - кандидат в президенти США

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Відзначимо, Джеб Буш - не перший високопоставлений політик в США, який зізнається в тому, що пробував "травку". Так, в 1992 році році майбутній президент Білл Клінтон повідомив, що "курив, але не затягувався". У 2005 році брат Джеба, тодішній глава держави Джордж Буш-молодший також визнав, що також пробував наркотик. За два роки до того, про свій досвід куріння "травки" повідомив майбутній керівник Держдепу Джон Керрі.

Нинішній президент Барак Обама неодноразово розповідав журналістам про те, як вживав марихуану: зокрема, він навіть був у "Банді любителів накуритися".