Терористи "Ісламської держави" захопили шосе на південий схід від провінції Алеппо Таким чином, вони відрізали урядові війська Башара Асада від баз постачання.

Про це пише Reuters.

"В ході боїв за місто, з обох сторін загинули десятки людей. Інформагентство Сирії SANA бої за стратегічну дорогу ніяк не коментує", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Росія підтримуватиме сирійських повстанців - Лавров

У офіційному звіті за 24 жовтня говорять лише про взяття села Аль Джабул в провінції Алеппо.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

У Дамаску також розповіли лише про локальні перемоги в районі аеропорту Алеппо і в околицях військово-повітряної академії, де бої тривають протягом кількох місяців.

Нагадаємо, 23 жовтня урядові сирійські війська заявляли про ліквідацію більше 300 терористів ІГІЛ і про взяття під контроль ряду населених пунктів.

Армія Асада неодноразово повідомляла про те, що російські авіаудари неабияк допомогли, нібито, армія перейшла в наступ і здобула ряд перемог саме завдяки допомозі Російської федерації.