Число загиблих в нічному клубі в Бухаресті 30 жовтня зросло до 29 осіб.

Про це сьогодні повідомив заступник глави МВС Румунії Раїд Арафат.

Двоє людей померли від отриманих травм у лікарні минулої ночі. За словами Арафата, стан ще 25 людей оцінюється як вкрай важкий.

Раніше повідомлялося про 27 загиблих.

Серед постраждалих є також громадяни Іспанії, Італії та Німеччини.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Генеральний прокурор країни розповів, що власникам клубу загрожує довічне ув'язнення. За його словами, на допиті господарі закладу визнали, що не мали дозволу на проведення піротехнічного шоу. Крім того, приміщення не відповідало вимогам пожежної безпеки.

Нагадаємо, що трагедія в Бухаресті сталася в п'ятницю, 30 жовтня, під час безкоштовного рок-концерту групи Goodbye to Gravity в клубі Colectiv.

Читайте також: В Бухаресті горів нічний клуб: 27 загиблих, 180 поранених (фото)

Причиною події став запуск піротехніки в підземному приміщенні клубу. Під час шоу був запалений феєрверк, який потрапив в стелю і в електричну техніку, в результаті чого стався вибух і почалася пожежа.