Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Нещодавно знаменитість поспівпрацювала з відомим фотографом і режисером Девідом Лашапелем, щоб прорекламувати нову лінійку тіней власного бренду. Так, Кім виставила гаряче фото, позуючи оголеною на шовкових простирадлах.

"Трохи срібного на очах цього ранку! Мерехтлива колекція від @david_lachapelle. Доступна в цю п'ятницю виключно на Kkwbeauty.com", - заінтригувала Кардашьян. Фолловери залишилися в захваті і за 18 годин кадр набрав понад 2,8 млн. лайків.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позировала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.