Знаменита німецька супермодель Хайді Клум, яка в образі Фіони зі Шрека підкорила вечірку на Хелловін, активний користувач Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Так, в цей раз модель опублікувала гаряче фото в сміливому чорному боді.

На знімку модель позує на кріслі в спокусливому чорному боді. Це вбрання дозволяє шанувальникам розглянути не тільки пружні груди Хайді, але і стрункі ніжки. Волосся моделі розпущене і спадає на обличчя, крізь нього вона дивиться в кадр.

Хайді Клум коротко підписала цей знімок: "Ледача субота". А шанувальники почали обговорювати нову публікацію в записі зірки і засипати її лайками і компліментами в коментарях.

"Красива картинка, прекрасне тіло і сексуальність", "Сексі", "Сексуальна і красива", "Красиві, дуже красиві ноги, Хайді", "Ти завжди така позитивна і дуже красива. Ти – та, на кого я дивлюсь і намагаюся бути схожою", "Нескінченні ноги", "Я хочу поклонятися твоїм ногам", "Гаряча сексуальна жінка", "Ви дійсно красива, дивовижна леді. Я люблю ваш стиль і ваші сексуальні ноги", "Красуня", - пишуть захоплені фолловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Хайді Клум показала фото в бікіні, яке зводить з розуму. Цього разу модель опублікувала архівне фото з своєї молодості, на якому позує в купальнику. На знімку Хайді Клум для модного глянцю, вона стоїть в телефонній будці і тримає біля вуха трубку, як би розмовляючи по телефону. При цьому на ній яскравий зелений купальник, який відкриває на огляд громадськості спокусливі груди. На голові моделі пишний розпатланий хвіст, який був модний у ті часи, а на обличчі легкий нюдовий макіяж. При цьому Хайді не дивиться в камеру і злегка відкрила рот.

Нагадаємо, гола Хайді Клум уявляє, що їй 18.

Як повідомляв "Знай.uа", бездоганна Хайді Клум розкрила секрет ідеального тіла.

портал "Знай.uа" писав, що голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.