Український телеведучий і співак Володимир Дантес розповів пікантні подробиці сімейного життя з Надею Дорофєєвої. Відповідними одкровеннями він поділився в інтерв'ю Рамине Эсхакзай для програми "Ходять чутки".

Популярний співак відзначив, що в їх сім'ї не ділять гроші і всі важливі рішення приймають разом.

"Я почав працювати на радіо тому, що це був додатковий заробіток. Мені завжди хотілося щось робити, бути в роботі. І мені це допомагало "підтримувати штани", я заробляв більше, ніж Надя. Хоча у нас в будинку немає поділу грошей. У нас всі — це один великий казан, з якого ми дістаємо гроші. Надалі, мені запропонували програму "Їжа,я люблю тебе". І я так вирішив, що "ну давай". Вірніше не я вирішив, а ми вирішили, тому що я не міг сказати "Надь, я зараз їду на місяць, а ти тут сама розбирайся, як хочеш, бо ти баба і твоя справа сидіти вдома". Немає, такої х*рпі не було. Ми сім'я, і всі рішення повинні приймати разом", — відзначає Дантес.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала новий знімок з концерту. Під публікацією розгорілися суперечки з приводу зачіски артистки, а також її відносин.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

"ViS ViS ViS Love Love", — написала Дорофєєва в підписі до світлини. ViS, як вважають фанати — скорочено "Час і Скло" в англійській транслітерації.

НагадаємоЄгор Крід брудно фліртує з Дорофєєвої, його намагаються прогнати розлючені фанати. Холостяк почав підкочувати" до заміжньої української красуні.

Як повідомляв Знай. ua, Дорофєєва втримала пляшку самим головним достоїнством. Надя Дорофєєва похвалилася розкішною фігурою, не забувши показати всі найголовніше.

Знай. ua писав, що Дорофєєва та Позитив влаштували якусь чортівню, фанати і Дантес в жаху. В коментарях вибухнув справжній скандал.