Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже зворушливим фото з однорічним сином Гектором. Так, артистка зізналася, що дуже втомилася, адже провела на зйомках цілу добу, проте як тільки малюк повернувся додому, не захотів відпускати маму, поки та не поклала його спати.

За 20 годин трепетне фото набрало майже 33 тис. лайків. Седокова зізналася, що просто захотіла поділитися хвилинкою слабкості і щастя, а фолловери не змогли пройти повз, адже пост зворушив їх до глибини душі:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.