Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як провела Старий рік. Так, на Новий рік артистка запланувала чотири різних виступи по всій Москві, першим з яких виявився масштабний концерт на ВДНГ.

"Проводили відмінно 2018 ! Спасибі! Хай допоможе нам всім Всесвіт! Тепер жарко зустрічаємо 2019 🔥
Їдемо в @modus_restaurant і я уявляю, як жарко зараз буде ❤️
Через 37 хвилин Новий Рік!! Ура", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Трудяжка Аня 😘😘😘У тебе обов'язково все буде відмінно 🙏🙏🙏🙏", "От за що люблю))справжня і ні краплі фальші❤️", "Спасибі Вам, Анна, за Вас справжню, живу, душевну, працелюбну і чесну! Щасливого Нового року!" "Яка💕💕💕".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.