Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно співачка відправилася до Лос-Анлжелесу, щоб відпочити і побачитися з молодшою дочкою Монікою. Так, артистка виставила відверте фото у купальнику, засмагаючи під жарким сонечком і зізналася, що вона не ідеальна.

"Я не ідеальна. Але я справжня", - лаконічно підписала Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Ви богиня...", "Гаряча штучка 💣", "😍😍😍 сама красива, ефектна і талановита! Гарного відпочинку!😘", "Скільки сексуальності в одному фото 🔥🔥🔥", "Аня! Поділіться своїми ногами!😍теж собі такі хочу😂".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.