Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість презентувала нову пісню "Санта-Барбара". Так, артистка зізналася, що написала хіт під час спалаху гніву.

"Ну що, от і вона, рідненька! Ласкаво просимо в сім'ю #SantaBarbara 👅
Дивно одне, що цю пісню я написала під тим же самим допінгом почуттів , що і #Шантарам😏 І якщо там все тільки починалося, то тут, здається, закінчилося, але це не точно 😂 Я була дуже зла. Зайшла на студію і @teejaymusic сказав, що мені терміново потрібен 808 ( говорить інопланетною) і ще Вадік сказав, що це буде моя найкраща пісня, а я йому вірю. Отож, ми відкрили пляшку червоного вина, Вадік дістав гітару, а я відкрила її сторінку в Instagram. Так що, спасибі тобі за натхнення, дівчинка ! Залиш його собі. Мені вже не потрібно. Проїхали. А я собі, мабуть, пісню залишу 💃🏻💃🏻💃🏻 ", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Як же довго я цього чекалааа 😻🔥 Просто пууушка 🔥❤️", "Стопудово підірве всі чарти!!! Краща😻❤️", "Самі класні пісні , засновані на особистих емоціях !! Величезне спасибі , за новинку !!😍😘", "Вона офігенна 🔥🔥🔥 одна з найкращих!!! Просто захоплююся Вами😍❤️".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.