Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса взяла участь у флешмобі під назвою #10YearChallenge.

Куриленко показала себе у 2008 році. Світлину вона опублікувала на своїй особистій сторінці в Instagram.

39-річна Ольга Куриленко приєдналася до світового тренду і показала, як виглядала 10 років тому. Жінка порівняла фото, зроблені в 2008 і 2018 роках. На світлині, якій вже 10 років, Ольга постала з гривкою і короткою стрижкою.

"Які ви красиві", "Як красиво та розкішно", "Приголомшливо красиві тоді й зараз", "Як була очаровашка,так і залишаєшся нею завжди. Умничка. Привіт тобі з Києва!", "По-моєму, нічого не змінилося, лише макіяж", "Час не стирає вашу красу, тільки розкриває її!" - написали шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще