Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість зняла коротеньке відео, на якому попросила фанатів про допомогу. Так, артистка купила новеньку квартиру, проте ніяк не може знайти талановитих майстрів для ремонту. Шанувальники ж звернули увагу на губи Анни і звинуватили її в уколах краси.

"Привіт, друзі 👋🏼 . Я продовжую пошуки талановитих майстрів для ремонту своєї квартири. Якщо ви створюєте дизайн інтер'єру, меблі, робите проекти, або ви будівельник і хочете допомогти - надсилайте мені на пошту 👉🏼 worksedokova5@gmail.com своє резюме з прикладами робіт і контакти, щоб ми могли зв'язатися з вами і приступати до роботи. А якщо ви знаєте хороші фірми, за порадами друзів чи зверталися самі - поділіться посиланнями в коментарях. Заздалегідь дякую всім за допомогу 🙏🏼!", - підписала ролик Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Губешки відремонтувала.навіщо?", "Ще пара ін'єкцій і можна розміщувати фото в розділі жертви уколів краси", "Ой,у вас так обличчя змінилося((( навіщо ? ви від природи красива жінка ,а з цими уколами просто стали на себе не схожа взагалі(((( дарма.....", "Ось нащо вона собі ці вареники накачала ? І без цього ж красуня була ...".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.