Українська співачка Наташа Корольова, якій раніше СБУ заборонила в'їзд на територію України на 5 років, шокувала користувачів мережі своїм зовнішнім виглядом, про що повідомляє Главред.

На своїй сторінці в Instagram чоловік 45-річної співачки Тарзан опублікував знімок біля величезної вази з квіткою. Співачка постала в домашньому образі: без макіяжу, смугастому комбінезоні і в окулярах. Тарзан підписав фотографію так: "Дюймовочка і Хлопчик з пальчиком".

Шанувальників такий безглуздий знімок обурив, і вони розкритикували Корольову на ньому, написавши під постом купу їдких коментарів: "Це Наташа?", "Наташа так постаріла", "Це що за канікули Боніфація?", "Корольова як ведмежа", "Класні звичайно, але на цьому фото Наталочко… В житті краще, у неї точена фігурка, а тут, як-то взагалі не те".

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що скандально відома балерина Анастасія Волочкова старанно публікує безліч постів на своїй сторінці в соціальній мережі, намагаючись всіма можливими способами заманити своїх шанувальників, що вдається їй з величезним трудом. Безглузді знімки і витівки тільки засмучують її фанатів і стають приводом для численних жартів. Те ж відбулося і з останніми знімками Волочкової, на яких вона зображена в компанії російського шоумена Микити Джигурди. Цього разу на її сторінці з'явилися неоднозначні знімки, на яких Настя і Микита сидять перед камерою в неоднозначною позі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": студія "Квартал 95" у новому випуску Чисто News пожартувала про нещодавню заяву музиканта Святослава Вакарчука про плани бути в "справі" політичного життя України. Валерій Жидков задався питаннями: "Лідер "Океану Ельзи" знову в своєму стилі – нічого не ясно. В якій він справі? З ким він у справі? Що це за справа взагалі таке і яка нам справа до цієї справи?" Євген Кошовий одразу відповів: "Все прояснює його фраза від 2008 року, з якою він склав депутатський мандат - "я йду, тому що політика – брудна справа. Ось про яку справу говорить зараз Святослав".

Також "Знай.uа" писав, що відомий актор Ештон Катчер розмістив в Twitter свій номер телефону і попросив фанатів писати йому повідомлення. Перший час у них це виходило, після чого кожному, хто писав Ештону, прийшла автоматична відповідь і пропозиція перейти по посиланню.