Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася зворушливими фото з однорічним сином Гектором. Так, артистка зізналася, що не змогла вибрати улюблений кадр і поскаржилася на погоду за вікном.

"Зараз за вікном така «прекрасна» погода, що я вже 6 разів подивилася квитки в різні напрямки 😂, а я можу, адже ми абсолютно вільні та з візами у нас все в порядку! Тільки я фото не змогла вибрати 😊 Моє улюблене 2 😂 Гектор прокинувся тільки тут мама зі своїми обіймами.", - поділилася радістю Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "ви з Гектором просто прекрасні❤️🔥", "Такий синок мультяшний, мімішний", "Яка ти красива 😍😍😍😍, очей не відірвати !", "Які прикольні 💕💕 супер пупсик ❤️❤️", "Гектор - красень чоловік! 💋".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.