Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість побувала на прем'єрі фільму "Аліта: Бойовий ангел". Так, залишившись під враженням від кінострічки, розповіла, що ж таке кохання насправді.

"Коли в пошуку google пишеш Кохання це - ... тобі дають чітку і ясну відповідь 🖥 .
Кохання. Почуття саможертовної, серцевої прихильності. Схильність. Пристрасть до чогось... Ось виявляється все просто. Тепер, знаю... Самовіддано тут ключове слово мені здається.
Фільм #алитабоевойангел теж про це. Він красивий. Подивіться, раджу. Спасибі улюблені, @20thcenturyfox @kirillicious ❤️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Любов — це ви!❤️ Причому нескінченна!🙏🏻", "Принцесочка ❤️❤️❤️", "Красива посмішка Аня!😉🔥", "Твоя посмішка це щось незвичайне😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.