Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нові фото, мабуть, з готельного номера, які викликали шквал коментарів.

На фотографіях, які з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки лежачи на дивані у відвертому вбранні. Для фотосесії артистка наділа короткий коричневий топ з рукавами-ліхтариками і короткі чорні шорти, які оголюють її довгі ноги. Мабуть, Лорак вирішила зробити вигляд, що тільки що вийшла з душу, адже на голові тюрбан з рушника, але при цьому на її обличчі є макіяж. В цьому їй дорікнули уважні фанати.

Після чергового концерту в російському Ульяновську і перед концертом в Саратові Ані Лорак вирішила зробити собі вихідний і провести його в готельному номері за переглядом модних журналів. Принаймні, саме таке враження складається, дивлячись на ці фото. У підписі до фото артистка написала: "Сьогодні вихідний. Time to relax. А завтра знову побачу вас! #шоуДива #Саратов #тур2019".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

"Більше б таких фото", "Яка гарна", "Ви дуже красива. Релакс завжди необхідний. І атмосфера, що треба", "Гарного відпочинку", "Нереальна краса", "Красива жінка", "Хороша ідея, коли немає зачіски, рушник на голову", "Лазарєв фоткав?", "З макіяжем і в рушнику. Ну прям щойно з душу", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.