Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким селфі у червоному спортивному костюмі. Так, артистка підняла кофточку і засвітила сталевий прес, а ще розповіла про спорт і харчування.

"Виставила фото у сторіз, але мої подружки наполягають на стрічці 😂🤗 Ну, ок. Отже, поговоримо про спорт і харчування, раз вже сьогодні такий день. Даю підказку. Після того, як мою попу назвали не пружною, я засмутилася, образилася і почала працювати, тому що нерозумно лаяти відображення в дзеркалі! Але головні проблеми у мене завжди були з харчуванням. Я багато їм. Ось прям багато. Абревіатура ПП для мене довгий час нічого не значила. Крильця , булочки , пельмені - загорніть все. Потім встала на ваги і опа - 68 . Зріст у мене 172. Я завжди приймала себе такою і бодипозитив моє все. Але після третього бебіка якось все пішло не так. Відразу повнішали ноги. Верхня частина і ви розумієте , що про шорти довелося забути. Я з заздрістю дивилася на красунь в міні і думала - ну як же вони так можуть? Міні з мого гардеробу зникло , з'явилися стягуючі трусики 😂 Дієти - взагалі не моє. Я поняття не маю, коли завтра встану , може в 4 ранку виліт або в 2 ночі концерт. Вже два дні харчуюся в клініці правильною їжею. Відкрила для себе хліб без борошна, так, я село 😂Гречаний йде туго , але лляний нічого. Їм рибу , яку на дух не переносила , тільки в суші 🍣 І відкрила для себе дуже класну штуку як #интервальноепитание
Отже. 16 годин не їсти. Перерва між прийняттям їжі. Потім 4 години можна їсти ( за іншими даними-8). Спочатку почула у @domokhozi це в ефірі, а зараз і тут. Насправді, не дуже страхітливо. Виходить, у тебе є пізній обід і пізній сніданок. Рекомендують починати з разу в тиждень, але відчуваю, я підсяду. Сьогодні вранці прокинулася набагато щасливішою. Відчуття свободи )) І такого крутого голоду в животику. Потім спорт. Це безумовно. Ну і різні нові апарати і процедури",- поділилася інформацією Седокова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.