Настя Каменських і її фігура завжди в центрі уваги. Останнім часом за спекотної красуні NK сохнуть не тільки українські, але і латиноамериканські чоловіки. Пишний бюст, округлі стегна – її не можна назвати худенькою, але і заявити, що вона некрасива або товста – просто язик не повертається. Тим не менш, за нову фотографію в соціальній мережі Instagram, де Каменських позує в джинсах і облягаючому светрі, її трохи присоромили шанувальники.

Настя помітно набрала вагу, багато хто навіть запідозрили її у вагітності від одного і сценічного колеги Олексія Потапенка (Потапа).

"Це я в офісі. Вся моя команда ірже за кадром. Дуже багато ми готуємо для вас. Багато-багато-багато! І я щаслива, що це багато створюється з моїми улюбленими лапочка, намистинками, котиками!" – емоційно підписала кадр Настя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники артистки помітили, що артистка за останнім часом трохи погладшала. "Вже пора худнути, скоро весна", "Ух, які пишні форми", "Поправилась", – юзери пишуть в коментарях.

Але більшість підписчиків все ж залишили Каменських компліменти: "Ух, яка!", "Яка Ви красива. Не перестаю захоплюватися вашою красою!", "Чудово шикарні", "Попа як у Кім, а груди як у Памели", "Ти просто супер", "Настя, ви просто очаровашка", "Ти розумничка і красива".

Нагадаємо, раніше Потап розповів про роман з Каменських у прямому ефірі: нарешті-то все дізналися правду

час конкурсу "Полотно" в гумористичній манері лідер команди "Дніпро" Ігор Ласточкін запитав у Потапа "Мутиш з Каменських?", "Так", Потап відповів.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських опублікувала у своєму Instagram фото, на якому п'є шампанське.

Нагадаємо, Потап тонко помстився вагітній Каменських відразу з двома.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських в вкотре підкорила фанатів оригінальним чином на вечірці.

Знай.uа писав, телеведуча Маша Єфросиніна привітала вагітну Настю Каменських і зробила їй оригінальний комплімент. Відома телеведуча у своєму Instagram опублікувала фрагмент відеокліпу "Попа как у Кім", привітавши Каменських.