Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала в мережу кумедне відео в пікантному образі. Артистка відображена під час забав з дитиною у ванні. Анна залізла у воду в скромному суцільному купальнику блакитного кольору на тонких бретельках. Її волосся зібране у високий хвіст на маківці, а на обличчі мінімум макіяжу. У підписі до відео Анна Сєдокова розповідає, які розвиваючі іграшки для ванни вона привезла свого сина Гектора.

"Ви в курсі, що я крейзі мама, у якої мільйон і ще одна розвиваюча іграшка і вся квартира в книжках та навчальних картках. Хто така ж, підніміть руку. Я добралася і до ванної. Минулого разу привезла з Америки дуже крутий набір з великими алфавітними пазлами. Де кожна літера – це тварина. Наприклад, буква C це котик «Cat» і цю букву потрібно вставити котику в животик. Вибудовується асоціація. Особливо в ігровій формі малюки сприймають інформацію набагато краще. Тому навіть за допомогою простої гри можна вивчити алфавіт. Власне кажучи, те, що ми і робимо.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

А ще, вони кріпляться до стінок ванни та кахлю, якщо намочити в водичку і чим раніше дитина почне вивчати англійську абетку, тим легше їй буде в майбутньому. Якість відмінна, протестували. Я знайшла на Амазоні, в Америці. Кому цікаво, ось профіль магазину – @loovitips і для подарунка класна штука! І ще, я подумала, чого це нам одним грати! Давайте подаруємо три таких набори і вам. Якщо хочете виграти, то просто напишіть тут, в коментарях, імена своїх діток, вік і можете щось приємне написати, а @loovitips оберуть трьох переможців і вкажуть у себе в записі. Якщо захочете – підпишіться, там багато класних дитячих цікавинок", - написала Анна.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".