Скандально відомий російський актор Олексій Панін, який відомий завдяки своїм ролям у дешевому кіно, антиукраїнськими поглядами і фриковым поведінкою, зумів зібрати думки в один потік і охарактеризувати своїх співвітчизників.

Олексій заявив, що в Російській Федерації живуть самі злі люди в світі. Про це стало відомо завдяки посаді артиста в Instagram.

За словами Паніна, на цю думку його наштовхнули коментарі під некрологом про його колегу Наталію Крачковскю, яка померла 3 березня 2016 року. Панін пояснив, що дізнався про смерть артистки зі ЗМІ, після чого прочитав коментарі під одним із матеріалів.

Олексій Панін
Олексій Панін

"Я не повірив своїм очам! Крім добрих слів на адресу акторки, там була величезна кількість бруду. Я не можу зрозуміти, що може бути в голові у людей, які поливають ла…ном" ще навіть не поховану людину?!" — написав він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Артист додав, що не розуміє, звідки у людей стільки злості до тих, хто їм нічого поганого не зробив.

"Такого немає ніде в світі! Окремі, звичайно, є скрізь, але щоб вся нація зійшла з розуму — це розуму незбагненно! Злі, заздрісні упирі", — підкреслив Панін.

Пост Паніну довелося писати кілька разів, так як його видаляли з Istagram.

Варто нагадати, що відомий своєю скандальною вдачею російський актор Олексій Панін опублікував у своєму Instagram гнівний пост, в якому детально описав, за що ненавидить Росію, про від'їзд з якої нещодавно оголосив. Артист розповів, що в світі є тільки дві країни, в які йому не хочеться повертатися — РФ і КНДР. Панін вважає, що Росія — "брудна, кримінальна, гомофобна країна, в якій люди ненавидять один одного і всіх навколо себе".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальний російський актор Олексій Панін продовжує воювати з матір'ю своєї доньки Нюсі, моделлю Юлією Юдинцевою. Батьки намагаються перетягнути дитину кожен на свою сторону, вдаючись навіть до немислимих і жорстоких методів.

Нагадаємо, Пєсков в реанімації після важкої операції.

Як повідомляв Знай.uа скандальний Панін оцінив заяву Серебрякова про війни Росії: біжіть, не озираючись.

Знай.uа писав, у літаках МАУ з'явився міцний алкоголь: судячи по цінах, ще й чарівний.