Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в дорожньому образі. Вона зображена в момент виходу з автомобіля під прицілом камер. За її спиною хлопець відриває двері буса, з якого вона виходить, а спереду у неї оператор з камерою. Світлана вбралася в бежевий плащ оверсайз, а на її голові кепка, за якою майже не видно обличчя. У підписі до фотографії, яка була зроблена у Відні, Світлана Лобода повідомила про те, що їй "пора додому". При цьому вона не уточнила, куди саме зібралася повертатися, а запропонувала фанатам вгадати.

"Ось і підійшов до кінця наш весняний європейський тур. Тисячні зали, заповнені галасливими і енергійними людьми. Чи це не те, про що ми мріяли… Спасибі вам за отриманий кайф. Пора додому! Попереду очікуються великі справи. Готові радувати вас скоро. П.С. Куди ми їдемо далі?", - написала співачка. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її вбрання і "повернення додому".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Велике щастя, коли те, що ти робиш, так потрібно людям", "Сильна, красива – чудове поєднання", "На зміну таким метрам своєї справи як Алла Борисівна прийшла гідна зміна Loboda", "Дуже крута", "Петропавловськ-Камчатський чекаємо, у нас риба смачна", "Росія?", "12 квітня і тур по Росії", "Ташкент знову чекає, у нас смачний плов", "Такі тури не всім по плечу, Світлана молодчина", "Москва або Київ", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.