Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайною піснею під назвою "Яжемать", яку присвятила всім працюючим мамам. Так, артистка вперше виконала новоспечений хіт наживо на концерті "Партійна зона", вийшовши на сцену в чорному діловому костюмі і топі з глибоким декольте, перефарбувавши волосся в яскраво-рожевий колір.

"Коли день був вирви з життя, все одно потрібно стояти так, як я і моя банда на 30 секунді цього відео 🕺🏽🕺🏽🕺🏽 І пам'ятати #какженереально#какжехорошо 😋
Пишаюся своїми тиграми. Це ми в перший раз без чека мого співаємо #яжемать на Партійній зоні @muztv . Я уявляю, яка атмосфера буде на концертах в Туреччині 😍 Ми завтра вилітаємо !!! І готові отримувати задоволення і дарувати його своєму коханому глядачеві ❤️ , а поки #яжемать так втомилася 😂 А ще збирати валізу. Завтра У мене чотири літаки, але це вже зовсім інша історія 🤗", - поділилася радістю Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Як ніби повітря тобі не вистачає ( співаєш туговато", "Музика витягує цю пісню", "Красуня Аня, але голос слабкий...", "Анна, краще частіше радуй нас інтимними фото, співати це не твоє 😉", "Мені одній було туго це слухати?? Якось все в натяжку".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.