44-річна американська фотомодель і підприємець Дженна Джеймсон, яка в минулому була порноактрисою і навіть удостоїлася неофіційного титулу "Королева порноіндустрії", після народження доньки вирішила якомога швидше скидати зайві кілограми, щоб привести себе у форму після вагітності. Про свої результати схуднення вона писала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дженна Джеймсон

Джена зав'язала з порнокар'єрою ще 10 років тому і зараз є щасливою і зразковою матір'ю трьох дітей. Після останньої вагітності вона півтора роки боролася за ідеальну фігуру і їй це вдалося.

Її результат і справді вражає, адже вона скинула більше 36 кілограмів і не збирається зупинятися на досягнутому. У своєму акаунті дівчина ділиться не тільки колажами з фото до і після, а так само і секретами такого магічного перетворення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Вправи починають приносити плоди. Так, я втратила вагу, яку хотіла, але хочу відчути тонус. У моєму віці це непросто. Мені майже 45. Чесно кажучи, я не люблю спортзал. Коли я там, я відчуваю себе сором'язливо і неспокійно. Тому я сказала собі, що буду зміцнюватися, гуляючи пішки з Бател, буду як можна більше ходити і бігати по сходах. Працює. Цей прогрес доводить, що вам не потрібно годинами сидіти в спортзалі ... виходьте, рухайте своїм тілом і живіть!" - пише Джеймсон.

Джеймсон поділилася, що дотримується чіткого плану тренувань і суворої кетогенної дієти. Це раціон з високим вмістом жиру, помірним вмістом білка і дуже низьким вмістом вуглеводів. У тих, хто дотримується цієї дієти, 75% калорій, надходять з жиру, 20% калорій з білка і близько 5% калорій з вуглеводів.

"Сьогодні я святкую один рік кето. Я абсолютно ніколи не відчувала себе краще! Поєднання тверезості, способу життя кето і переривчастого голодування є ідеальним для мене, коли мова йде про здоровий фітнес-подорожі" - написала Дженна під одним із фото.

Нагадаємо, медики назвали найкращі продукти, які покращать пам'ять та роботу мозку.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, дієтологи назвали незвичний спосіб скинути все зайве без зусиль.

Також портал Знай.ua писав, що у шоу "Зважені та щасливі 9" візьме участь відома співачка.