Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята. Однак, навіть на відпочинку Регіна не втомлюється радувати шанувальників новими постами.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на території популярного турецького готелю Spice Hotel & SPA, де відпочиває. Регіна вийшла на прогулянку в легкому картатому сарафані і в хорошому настрої. Однак у підписі до фото Регіна вже не така весела – зірка жорстко відповіла хейтерам на негативні коментарі.

"Сьогодні встала о 6 ранку, вже не пам'ятаю, коли останній раз спала до 12-ти дня. Але мені починає подобатися цей режим, по-моєму, я навіть стала встигати більше. Тепер я рано вранці можу нарешті почитати ваші коментарі, побачити сотню добрих і теплих слів про мою творчість, іноді можу навіть стати свідком віртуальної війни під своїми постами, але все ж дуже прошу вас не створювати ці епістолярні конфлікти, вони ні до чого. Я така людина, яка завжди, навіть у наймерзеннішому коменті, знайде позитивний меседж. Адже я знаю, що деякі з вас зовсім не хочуть мене образити, не хочуть образити моїх шанувальників, просто їх так навчили батьки висловлювати свою думку (іноді грубо, іноді неприємно і злостиво).

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За свої 28 я багато чого встигла побачити: вбивство через наркотики, страждання матері над закривавленим тілом пристреленого сина, крадіжки на вулицях Йоганнесбурга, немовлят в Дацці, які гинуть від раку; жителів Панами з нетрів, спраглих зарізати за сланці Найк. (Я ні в якому разі не хочу образити народи тих країн, де побувала, і було багато яскравих прекрасних моментів, які я пережила; ті факти, що описала вище – теж, на жаль, є частиною життя). Тому, повірте, грубі слова у коментарях мене апріорі не можуть зачепити, а лише викликають жалість до таких людей. Дуже хочеться, щоб у людей, які пишуть гидоти, теж з'явилося світло в душі і вогонь у серці. Дякую за розуміння. Ваша Ре", - написала Регіна.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.