Робота знаменитостей – бути ідеальними. Однак, як і всі люди, вони часто страждають від своїх шкідливих звичок або віку, тому не можуть похвалитися розкішною шевелюрою. Clutch підготував добірку зірок, які приховують, що носять перуки.

Джон Траволта

Міккі Рурк

Уиз Ризерспун

Іггі Азалія

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Бейонсе

Гвен Стефані

Нагадаємо, голлівудський актор Джон Траволта, який в 64 років не втрачає привабливості, здивував користувачів мережі кардинальною зміною іміджу. Результати свого експерименту він опублікував на сторінці в Instagram.

Кіномани звикли бачити Джона Траволту з пишною чорною шевелюрою. Легка сивина не позначилася на привабливості голлівудського красеня, а, навпаки, надала йому особливого шарму.

Однак з такою зачіскою Джон Траволта вирішив розпрощатися. Днями актор опублікував фото, на якому видно кардинально новий імідж. Перед камерою свого смартфона зірка "Кримінального чтива" позував з поголеною налисо головою. Несподіваний образ він доповнив елегантним костюмом з метеликом.

Також ми писали, що нещодавно на офіційній сторінці Adidas в Instagram з'явилася інформація про те, що спортивний бренд почав співпрацю з Бейонсе. Знаменитість має намір подати спільну колекцію з німецькою маркою, а також перезапустити свій бренд Ivy Park, який випускає повсякденні речі в спортивному стилі.

Кілька днів тому на сторінці співачки в Instagram з'явився перший тизер майбутньої колекції – на двох фото королева Бей позує в червоному боді з написом "Adidas" на тлі сотні пар кросівок. Опубліковані знімки явно натякають на те, що найближчим часом світ побачить повний результат співпраці.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.