Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраві кадри з дуже незвичайній фотосесії біля басейну. Так, артистка приміряла коротенькі шорти, білу прозору накидку, з-під якої виднівся купальник. Образ Світлана доповнила футуристичними сонцезахисними окулярами і масивною підвіскою, зізнавшись, що відлітає в Алмати.

"я бажаю вам світлого сонячного дня🕊а ми полетіли в #Алматы🛫
завтра нас чекає стадіон 🔥 ", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Свєтааа😭Ну навіщо так красиво😍❤️😭Ну ось прям надтооо❤️", "Така світла🕊️❤️ гарного польоту 😘🙏", "Пафосна 💁‍♂️❤️", "Класно виглядаєш", "Яка класна😍😍😍", "
Ти дуже велика розумниця.", "Найкраща !!! 💖", "Дуже ну дуже крута Лобода))))", "Доброго польоту і м'якої посадки!!! ✌👋".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.