Співачка і артистка студії Квартал 95, яка виступає у відомому Жіночому кварталі LALIKOвона ж Марта Адамчук, показала своїм шанувальникам, як відпочиває на морі. Відповідне фото з'явилося в Instagram, пише Politeka.

На фото дівчина позує у воді в білому купальнику з яскравим принтом, який підкреслює її струнку фігуру. Вона ніжно посміхається і показує всім сердечко. Видно, що вона чудово проводить час на відпочинок.

" ❤️💛💚💙💜💖 #laliko #swingbaby #девочкитакиедевочки #женскийквартал #жіночийквартал #квартал95 #summer2019", - написала вона під фото.

LALIKO перебувала на відпочинку в Туреччині зі своїми колегами по Жіночому кварталу. Однак вони вже встигли повернутися в Київ. Так, перед відльотом вона цікавилася у своїх фоловерів, привезти їм "сонечко" з жаркого курорту.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що артистка "Квартал 95", відомого всім "Жіночого кварталу" LALIKO (Марта Адамчук) просто приголомшила новим фото з відпочинку. Дівчина опуюлікувала відверті знімки.

LALIKO виклала в одній із соцмереж фото в купальнику, ніж просто "звалила" своїх шанувальників у захват.

На фото артистка позує на камеру в купальнику, у неї стильна зачіска і сліпуча усмішка. Чорно-білі фото з узбережжя вийшли просто приголомшливими:

"Той рідкісний випадок, коли і мені пощастило потрапити під руку Марті Адамчук. Спасибі, Марточка", – підписала зірка своє фото.

Нагадаємо, зірка Кварталу 95 роздяглася на камеру, тепер фанати бачили всі.

Як повідомляв Знай. ua, зірка Кварталу 95 роздяглася на камеру.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк заінтригувала планами на вечір.