Українська співачка Анна Седокова, яка живе і виступає в Росії, регулярно публікує нові знімки в своєму Instagram. Цього разу артистка поділилася своїми переживаннями з приводу депресії, пише Clutch.

«Залежати від когось достатньо де**мова ситуація. Коли розумієш, що твоє серце і всі органи з ним більше тобі не належать. Сотні психологів в один голос заспівають про те, що це хвороба . Що її потрібно лікувати, працюючи над своєю самооцінкою і дитячими травмами. Внутрішні голоси і залишки гордості закричать всередині «біжи», «щезни», «руйнуй», це єдиний вихід врятуватися». Врятуватися і залишитися незалежною і сильною жінкою. Тільки який у цьому сенс, коли 99 відсотків сильних жінок «плачуть біля вікна». Рівно стільки ж сліз, скільки і у слабких», - заявила співачка.

Шанувальники підтримали кумира і поділилися з Анною своїм сумним досвідом у любовних справах.

Нагадаємо, Анна Седокова оголосила голодування.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Седокова знову вразила мережу своїми соковитими формами, сфотографувавшись голою у ванній.

Також портал Знай.uа писав, Седокова розчарувала прихильників невдалим фотошопом.