Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив трепетний кадр з коханою дружиною, написавши теплі слова. Так, артист зазначив, що Регіна успішно закінчила ще один сезон власного шоу, а сам батько сімейства дуже пишається і захоплюється молодою матусею.

Закінчила сезон. Або закінчили.....🤷🏼‍♂️ ну, я там особливо нічого не зробив)))) але ми переживаємо всі разом так чи інакше. @reginatodorenko , ведмідь! Ти - крутий! Пишаюся! Поважаю! І не перестаю захоплюватися і , часом, дивуватися! Твоїй енергії, твоєму теплу і радості! Крута! Тисну твою лапу, обіймаю, цілую і вітаю тебе і всю твою команду! З вами працювати легко і цікаво! Так тримати! А я - завжди поруч! 😉", - поділився радістю Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Так приємно спостерігати за вашою парою💣", "Ваша пара як промінчик світла! 💓💝💖Дуууже подобаєтеся👏👏👏", "Парочка - обзаздришся))))❤️🔥🙌", "Оце підтримка чоловіка, Супер)))", "Ви гарна пара! ❤️❤️❤️".

Читайте Знай. uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.