Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром з новенької фотосесії, позуючи на піщаному пляжі в досить відвертому вбранні. Так, артистка приміряла коротенький білий топ і облягаючі шортики, доповнивши образ незвичайними туфлями-човниками і засвітивши ідеальну фігуру.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Це занадто красиво 😍 🔥 🔥", "А можна тепер таке фото, тільки в купальнику? 🤤🤤🤤😏😏😀💓", "'головне що в мене класні ноги'😌🙈😍а ноги-то реально класні💣💥", "Вау🔥 Все! Я помер від цієї краси😍", "Тіна, ну що за справи? Вбиваєш всіх підряд", "Боже мій, Боже, яка фігура😍😍😍💣💥", "Як з фільму "Рятувальники Малібу"😍😍😍", "А не скажеш що за 30♡".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.