Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відвертий кадр, позуючи на дитячій надувній гірці з сином Гектором. Так, артистка приміряла облягаючий купальник чорного кольору, виставивши напоказ величезні груди і апетитні форми.

"Акула 🦈 Так добре вдома, з родиною, що виїхати і навіть вийти за ворота у нас займає приблизно пару годин, іноді і днів 😂 Я вперше розумію домосідів і коли єдине, що хочеться - це максимум сходити в гості до дуже близьких друзів, але й це не точно", - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери не пройшли повз: "😂Звичайно перепрошую, але зірка цього фото - Гектор!!!⭐️⭐️⭐️❣️❣️❣️", "Малий в шоці🤣🔥", "Сама досконалість 😍🌸🍑", "Блін, ну яка ж ви гарна👌", "Віддай дитині гірку, він переживає))))))))", "Ааа Гектор ззаду зробив це фото 😍😍😍😍😍😍", "Сексуальна мама)🔥", "Суперкрасуня!".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.