Прийомна донька відомого російського співака Стаса Міхайлова Єва Качельскіс вразила світ своїм розкішним способом життя. Місцеві ЗМІ підрахували, скільки грошей дівчина витрачає на свій гардероб.

Так, Єва може похвалитися п'ятьма сумками Hermes Birkin, приблизна вартість якої - 10 000 доларів. У дочки Михайлова також є розкішні годинник Rolex Cosmograph Daytona, які обійдуться приблизно у 3500 доларів.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Варто відзначити, що співак Стас Михайлов є резидентом списку Forbes. Його статки оцінюють у 7,5 мільйона доларів. Вперше про величезне багатсво артиста заговорили, коли на всю Росію показали його розкішний маєток.

Нагадаємо, зірка шансону Стас Михайлов похвалився красунями-доньками.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, дружина Стаса Михайлова закотила скандал, подружжю довелося "евакуюватися".

Також "Знай.uа" писав, легендарні Вайкуле і Катамадзе об'єдналися заради однієї мети.