Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне відео з одного з ресторанів, позуючи з чашкою кави в руках. Так, артистка згадала про свій хіт "Я ревнива дівчинка", який вийшов 4 роки тому, зізнавшись, що для неї він досі актуальний.

"🤪 #яревниваядевочка
Пісні вже 4 роки... а вона досі актуальна😳🤪😊 а ви ревниві?)", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Яка гарна і ніжна 😍", "Гарна пісня і Аліна теж хороша!!!!!!!!!!!!!❤️🔥👏👍😍", "Яка гарна, Аліна 😻", "Дівчинка виросла в штучку? 😉", "Як 5 років?🙄 таке враження, що вчора вийшла💋❤️", "Мені дуже подобається ця пісня! Бадьора ,зухвала, грайлива... 😈😈 ! Піднімає настрій 🤩", "😍😍 Красива".

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.