Роман Зануда, головний спеціаліст організованого відділу райдержадміністрації Якимівки, Запорізька область, виступив на популярному співочому талант-шоу "Х-фактор".

В інтерв'ю на шоу, Зануда пожартував щодо своїх посадових обов'язків: "Чим ми займаємося? Я взагалі не розумію! І ось просто перед Х-фактором - я знав, що мені поставлять це питання, - я простудіював літературу, закони, і ось тепер я, буквально тиждень тому, дізнався, чим ми все-таки займаємося конкретно. Тепер я професіонал".

Зануда поділився тим, що "колектив переважно жіночий, мене підгодовують, приносять булочки" і пожартував "що буде, якщо заспіваю я погано - мене звільнять".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зануда виконав пісню Басти "Сансара" і захопив суддів своїм співом - він отримав 4 "так". Тепер він зможе продовжити участь у проекті.

Нагадаємо, раніше зняла халат і показала неймовірне: пенсіонерка переплюнула всіх на талант-шоу, судді стали.

Також Знай.uа писав, що KAZKA ексклюзивно розповіли про зміни у житті після успіху "Плакала": "Таке важко уявити...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Melovin зізнався, як проводив хімічні досліди серед свиней: "Не вокалом єдиним...".