Легендарний співак Елтон Джон випустив автобіографічну книгу "Я: офіційна біографія Елтона Джона", у якій описав ситуацію перед весіллям принцеси Діани і принца Чарльза.

Так, артист розповів, як у 1981 році студія Disney вирішила влаштувати вечірку на честь королівського весілля. На ній проскочила іскра між принцесою Діаною і знаменитим актором Річардом Гіром, який як раз розлучився із супермоделлю Сінді Кроуфорд.

Позалицятися до Діани вирішив також Сильвестр Сталлоне, якому дуже не сподобалися "підкати" Гіра. Актори спочатку посварилися, а потім навіть побилися.

Крім того, Елтон Джон зазначив, що Сталлоне, можливо, збирався "вкрасти" Діану з-під носа у Чарльза.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Елтона Джона спіткала доля Заворотнюк, залишилися лічені дні.
Раніше Знай.ua повідомляв, онука Єлизавети II Беатріс вперше показала світу нареченого після заручин, навіть Меган Маркл позаздрить.
Також Знай.ua писав, архівне відео, розміщене одним з прихильників королівської сім'ї в Instagram, викликало зворушливі емоції у користувачів мережі.