У 1996 році Принц Вільям терпів глузування від своїх однокласників в елітній школі. Причиною стала його мати.

Покійна Принцеса Діана викликала величезний інтерес у публіки. Її фотографії час від часу з'являлися в інтернеті, папараці намагалися підловити її де б то не було. І як то раз, видання опублікувало знімок Леді Ді топлес, що викликало величезний резонанс у пресі та наслідки торкнулися її сина.

Голова Conde Nast Ніколас Колрідж повідав історію, яка відбулася в 1996 році, і розповів, як Діана відвідала його під час ланчу в Vogue House під час гучного скандалу з публікацією її викликають фотографій. Принцеса розповіла про нещасний Уїльяма, якому тоді було 14 років, і він вчився в Итонском коледжі.

Леді Ді повідомила, що школярі дражнили принца через її "розмір бюсту". Такі насмішки не давали принцесі спокою, і вона хотіла дізнатися, чи дійсно вони такі некрасиві.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Розповідаючи про це, Колрідж згадав, як у нього "зачаїлося дихання" і він став "червоним, як мундир королівського гвардійця". Однак він відповів принцесі, що у неї все "відмінно" і що у неї немає причин для занепокоєння.

Той випадок назавжди назавжди залишився в пам'яті Принца Вільяма. Тому коли подібна історія трапилася з його дружиною в 2012 році, він просто так це не залишив.

Тоді в журналі French Closer опублікували фотографії Кейт Міддлтон топлес з відпочинку на терасі замку, що належав графу Сноудону, сина покійної Принцеси Маргарет. Подружжя відпочивало у юному регіоні Провансу і насолоджувалися сонячними ваннами.

Нагадаємо, раніше Нахабство Меган Макрл і Принца Гаррі вилізло боком: Кейт Міддлтон готує удар у відповідь

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кейт Міддлтон "катували" три години: в школі принца Джорджа і принцеси Шарлотти герцогиня відчула себе мамою

Також Знай.uа" писав, що 3-річний хлопчик з серйозним обличчям "відбрив" Кейт Міддлтон: "Ти тигр?"