Багато представників українського шоу-бізнесу мають категоричну позицію щодо гастролей у Росії. Ці зірки зуміли поставити гідність, принципи та любов до Батьківщини вище ніж російські заробітки.

Переглянути топову добірку українських виконавців, які дали відкоша росіянам пропонує інтернет видання Politeka.

Гурт The Hardkiss

Гурт "The Hardkiss"

Вокалістка "The Hardkiss" Юлія Саніна розповіла, що рішення відмовитися від концертів у Росії учасниками музичного гурту було прийнято одноголосно. Музиканти не будуть виступати навіть на корпоративах, незважаючи на те, що у сусідній країні великий ринок і можна заробити хороші гроші.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

ONUKA

ONUKA

Наталя Жижченко неодноразово відмовлялася від запрошень виступити в Росії. Позиція колективу категорична: їхніх виступів на сценах країни-агресора не буде доти, поки ситуація в країні не владнається.

Анастасія Приходько

Анастасія Приходько

Співачка Анастасія Приходько, хоча і стала популярною завдяки російській "Фабриці зірок" та довгий час проживала в РФ, наразі розірвала всі зв’язки із країною-окупантом. Виконавиця неодноразово критикувала колег, які й досі гастролюють у Росії. Приходько наголосила, що до них у неї немає жодної поваги.

Гурт Океан Ельзи

Океан Ельзи

Учасникам українського гурту "Океан Ельзи" взагалі заборонили в’їзд на територію РФ, назвавши Святослава Вакарчука націоналістом. Натомість Вакарчук радить російським шанувальникам гурту приїжджати на концерти в Україну.

Гурт Бумбокс

Бумбокс

Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк заявив, незважаючи на велику кількість фанів у Росії, не буде виступати там, доки на Донбасі триває війна. Колектив "Бумбокс" підтримав позицію Хливнюка, який певний, що є речі, важливіші, ніж слава.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Українська поп-зірка Тіну Кароль також заявила про свій твердий намір відмовитися від виступів у Росії попри те, що її там чекають і люблять. Співачка підкреслила, що вона зуміла поставити національні інтереси вище за власні.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак показала нові відео з концерту в місті російських атомників

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак поділилася несподіваним кадром з Києва

Також "Знай.ua" писав, що нова пісня Вакарчука стала саундтреком фільму "Захар Беркут"