Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно 70-річна дружина артиста виставила селфі, позуючи в теплій куртці і чорному фетровому капелюсі, доповнивши образ макіяжем з темними стрілками. Так, артистка поділилася з шанувальниками гарною новиною - її ювілейний концерт покажуть на великому екрані.

"Всі ті,хто не змогли потрапити на мій Ювілейний концерт,зможуть побачити його в КІНОТЕАТРАХ в кінці жовтня.СЛІДКУЙТЕ ЗА РЕКЛАМОЮ. ⭐️⭐️⭐️", - поділилася емоціями Пугачова. Фолловери не пройшли повз: "Як ви з Христиною тут схожі...👍", "Ой, Алла Борисівна, так тут схожа на Снігуроньку😍", "Так дивно, дорога Алла, Ви тут схожі на Христину)) просто приголомшливо!", "Красива жінка 😍🔥💐", "Як ви тут схожі на Христину😌".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще