Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відвертий кадр в бікіні, позуючи на тлі розкішного готелю в Дубаї, куди вирушила з дітьми: Аліною, Гектором і Монікою. Так, артистка підставила сонцю масивні груди, розповівши про молодшу доньку, яка за рішенням суду зараз живе в США з її екс-чоловіком Максимом Чернявським.

"Білий пісок і мільйон солодких обіймів, такі у нас з Моною канікули. Я не знаю людину солодшу, ніжнішу. Ми летіли в літаку сюди і Мо прокинулася серед ночі, віддала мені подушку і тихо сказала: «Мама , ти в мене така гарна ❤️» і заснула.Я не знаю, чим я заслужила таке щастя, але, напевно, щось зробила гарне.)", - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери залишилися в захваті: "Секс 😘🔥👍😜", "Анна ви чарівна у всіх своїх проявах!!! Приклад жіночності для багатьох!!!👏🤩😘", "Дуже красива)", "так виглядає !!!Щаслива людина)", "Шикарна яка, Анюта🤤🤤".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.