Так званий "чорний хайп" навколо захворювання акторки Анастасії Заворотнюк прокоментував відомий російський пародист Вован, він же Володимир Кузнєцов. Популярний пранкер заявив, що засуджує піднятий в медіа шум.

За його словами, тільки ледачий не обговорює таємниче захворювання "прекрасної няні", і щодня мережею поширюються новими "подробицями" і смакуванням стану акторки. Про це пише портал "Політека".

"Звичайно, в питаннях суспільного життя публічна людина не може закриватися. Але коли ми говоримо про особистий простір, мені, наприклад, не подобається тема любовних відносин і, звичайно, хвороб. Це, можливо, принесе гроші, якщо продати такий матеріал ЗМІ. Але репутація для нас дорожче, і зізнаюся, неприємно сунутися в такі огидні теми… Комусь це приносить радість, але це точно не для мене", - зізнався Вован в ефірі одного з російських радіо.

Нагадаємо, рак у Заворотнюк — не вирок: як перемогли онкологію Соколова, Вайкуле, Джигурда і Буйнов.

Як повідомляв Знай.uа зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" потрапив під скальпель через їжака: "Все одно вважаю, що вони смачні".

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв
Показати ще

Знай.uа писав, відомий маг пролив світло на таємницю Заворотнюк: "Посміхається у світі...".