Популярна співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и Стекло" і нещодавно презентувала новий кліп на пісню "Лох", зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram, яку часто балує яскравими постами. Цього разу красуня показала яскраве ліфто-селфі з мамою – вони разом полетіли в іспанську Барселону.

На фото Надя позує в коричневому светрі, вона дивиться в кадр і корчить "качині губки", тримаючи руку на рівні грудей в кулачок з відстовбурченим великим пальцем. Мама співачки Ольга мило посміхається в камеру, на ній біла блузка, поверх якої вона накинула чорну шкіряну курточку. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Іспанії, куди мама і донька відправилися по своїх справах. У підписі до фото Дорофєєва заінтригувала фанатів новим влогом з мамою.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.