Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників радісною новиною - вона стала "Жінкою Року" за версією популярного глянцю Glamour Russia. Так, артистка виставила ранкове селфі після церемонії нагородження, показавши обличчя без макіяжу і фотошопу, вразивши шанувальників природністю.

"#женщинаГода ⭐️⭐️⭐️
На інтерв'ю після премії мені задави питання : «Що входить в обов'язки жінки року?»
І ось я задумалася про великий план на 2020, але спочатку вирішила виспатися , а завтра почну "підкорювати Еверест"", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Яка ж ти гарна!", "Як завжди, захопити світ)))🤪", "Ооо,я пам'ятаю це тату з орла і решки😍🔥❤️.", "Очі року😍", "Така ви красивіше ніж на премії", "Те почуття, коли згадуєш історію татуювання на середньому пальці Регіни )))", "Треба було так на церемонію йти😂😂😂", "Ого маска для сну🤨 хіба в ній зручно спати? Прям окуляри віртуальної реальності.".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.