Відома українська співачка Світлана Лобода обожнює привертати до себе увагу публіки яскравими витівками. Instagram артистки кожен раз вибухає від її епатажних фото, і цей раз не став винятком – зірка показала ярку кадри з минулих фотосесій, а в підписі до фото поскаржилася на погане самопочуття.

На фотографіях Лобода позує в меланхолійних осінніх образах. На першому фото вона сидить у кріслі посеред польової дороги з палаючим букетом листя. На ній золотистий піджак і чорні штани з масивними черевиками. На другому фото вона у цьому же образі вже лежить на сухій траві. У підписі до фото Світлана написала: "Два дні я – жертва власної апатії. Ретроградний меркурій? А на вас працює?". Фотографії не залишилися без уваги фоловерів, зірку засипають компліментами і порадами про те, як подолати апатію.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.