Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала спільний романтичний кадр з новим бойфрендом, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 9 років. Так, артистка вирішила трохи поміркувати про кохання, зізнавшись коханому у високих почуттях.

"Любов, дивна штука. Ось вона є і раптом її немає. Ось ви жити один без одного не можете і ось ви вже не терпите один одного на цій планеті.

Іноді, чим сильніше любиш, тим більше ненавидиш. У любові немає ніяких гарантій. Неможливо підписати договір, народити 6 дітей, купити 8 квартир і назавжди застрахуватися від розставання. Немає гарантій, але я щодня молю Бога, щоб він дав нам трохи більше терпіння, трохи більше уваги і трохи менше випробувань.

Люблю тебе. Сильно сильно. І нескінченно.", - поміркувала Сєдокова. Фолловери ж почали захоплюватися їх парою, однак були і ті, хто запідозрив недобре у стосунках.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.