Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала спільний романтичний кадр з новим бойфрендом, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років. Так, артистка 16 грудня відсвяткувала 37-річчя в колі друзів і близьких, влаштувавши яскраву вечірку. Анна позувала в довгій червоній сукні, суцільно вкритій паєтками, а її коханий прийшов у фраці.

"З Днем Народження 🥳❤
Мені досі здається, що це казка! Але, це реальність🤗
Обожнюю вас, мої друзі! Спасибі, що були з нами!!! Тепер, я можу розповісти, як організувати круту вечірку!

Отже, перше, - знайди надійних партнерів, які будуть з тобою на одній хвилі, всі 24 години на зв'язку і не зненавидять вас 😂
Спасибі нашому організатору, ми навіть папугу знайшли 🦜 , а ще свічки і навіть виїзний бар!

Далі - місце. Я вважаю, що це 50 відсотків успіху! Я вибрала найкращий ресторан у Москві зі смачною гарячою кухнею та вогняним шоу!", - поділилася враженнями Сєдокова. Фолловери залишилися в захваті, зазначивши в коментарях, що всі гості на святі були дуже високими. Деякі також помітили кругленький живіт Анни.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.