Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відвертий кадр з архівної фотосесії, позуючи лише в чорних трусиках і шкіряномій еротичній білизні. Так, артистка засвітила масивні груди і сідниці, зізнавшись, що життя після 37 лише починається.

До речі, пост присвячувався скандалу між Ксенією Собчак та Оксаною Лаврентьєвою. Скандальна телеведуча негативно висловилася щодо оголених фото знайомої, яка ефектно продемонструвала сідниці, проте всі відразу зрозуміли, що Ксенія ґрунтувалася виключно на особистій неприязні. Швидше за все, Анна хотіла помирити жінок.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Я - Аня Сєдокова. Мені пару днів тому виповнилося 37 а, значить, у мене залишилося всього 3 роки, щоб публікувати такі фото без докорів громадських діячів?
А через три роки я що, на гарбуз перетворюся? Як же мені набридли ці стереотипи, які роками завантажували в голови наших жінок 🤬! Що в 30 років життя закінчується, що воно так само закінчується після розлучення, що без мужика життя немає... Хто взагалі це вирішує крім самої себе?
Ви не уявляєте, скільки разів я чула слово «стара» від увага .. .. ІНШИХ жінок. Ну, камон! Я захоплена ногами @a030aa , пресом @belonika і попою @olololnew ❤, І мізками @xenia_sobchak
Це величезна праця будь-якої дівчини - підтримувати тіло особливо після 30.
Давайте припинимо мірятися 🍆 і 🥚🥚ми ж не мужики) Ми - жінки, всі різні і однаково емоційно не стабільні 💃🏻💃🏻 Ми розлучаємося, зустрічаємося, постимо голі фото і розумні книги одночасно. І це нормально!
Ми - всі дівчатка і не важливо, 16 нам або 61. Дівчатка, які повинні підтримувати і захоплюватися одна одною, не важливо в трусиках ми або без 😂❤💋", - поділилася думками Сєдокова. Фолловери ж засипали Анну компліментами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.