Популярний російський актор Гоша Куценко відверто зізнався, що багато років тому бажав стати президентом України. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Вечірня Москва".

Гоша Куценко

Так, актор розповів, що дуже довго думав, що б було, якби його обрали. Також він думав і про те, як би він зіграв роль президента в кіно. До того ж, Куценко впевнений, що роль лідера країни є найскладнішою в світі. Також він попросив не сміятися над його бажанням.

"Адже я колись хотів бути президентом України. Ні, справді, не смійтеся. Років десять тому. Це навіть обговорювалося досить серйозно",- сказав актор.

За словами Гоші, 10 років тому захворіла його мати, і йому довелося розпрощатися зі своїми мріями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гоша Куценко

Наголошується, що глава української держави Володимир Зеленський нещодавно зізнався в тому, що посада глави держави дається дуже важко. За його словами, вже ближче до кінця робочого дня він починає відчувати себе організмом, а не людиною. Також український лідер вважає, що ця посада є дуже складною професією, яка забирає не тільки час і сили, але і бажання.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський підписав указ про присвоєння нових дипломатичних рангів.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні хочуть ліквідувати посаду президента, адже історія показує, що це погано впливає на країну.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) щодо посилення можливостей України у сфері кібербезпеки.